Sălaj: Două noi contracte de finanțare semnate în cadrul POR 2014-2020

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Pe data de 19 martie 2019, au fost semnate două contracte de finanțare din fonduri europene nerambursabile în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Unul pentru obiectivul de investiții, ”Grădiniță cu program prelungit și creșă, cartier Meseș, Str. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău – etapa I creșa”,  Axa 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, obiectiv specific 4.4 și altul pentru obiectivul de investiții ”Creșterea Eficienței Energetice a Blocurilor de Locuințe C, SB42, și 1B din Municipiul Zalău”, Axa 3 – Prioritatea de investiții 3.1 – Clădiri rezidențiale.

Valoarea totală a acestor două proiecte este de 6.734.503,61 lei.

”În cadrul programului de creștere a eficienței energetice au fost semnate contracte de finanțare pentru 22 de blocuri de locuințe, astfel un număr de 617 apartamente (familii) vor beneficia de un confort sporit și cheltuieli mai mici la întreținere, investiția fiind acoperită, în proporție de aproximativ 60%, din fonduri europene nerambursabile și de la bugetul de stat.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Construirea creșei înseamnă 55 de locuri în plus, față de cele existente, pentru copiii cu vârsta între 1 și 2 ani din municipiu și pentru familiile care au nevoie de astfel de servicii. Am ținut cont de solicitările existente și am adus pe lista de priorități construirea acestui obiectiv” a precizat, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here