Sărbătoarea Mierii – cel mai important târg apicol din România Blaj, 22 -24 martie 2019

http://sarbatoareamierii.ro
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Municipiul Blaj găzduieşte, în perioada 22 – 24 martie 2019, „Sărbătorea Mierii”, cel mai important târg apicol şi singurul cu prezenţă internaţională din România. Ajunsă în acest an la cea de-a XII- a ediţie, „Sărbătoarea Mierii” va reuni 150 de expozanţi din ţară şi din străinătate, din ţări precum România, Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Franţa, Croaţia sau Grecia. Vizitatorii vor putea găsi la târg miere şi produse apicole, dulciuri de casă realizate cu miere, produse cosmetice cu miere dar şi utilaje şi echipamente moderne folosite în apicultură. Nu va lipsi nici secţiunea dedicată meşterilor populari care vor expune obiecte tradiţionale.

Târgul are ca scop principal promovarea produselor apicole de calitate în rândul consumatorilor români, dar şi oferirea de informaţii apicultorilor prin sesiunea de comunicări/ conferinţe şi a posibilităţii de a face schimburi de experienţă cu apicultori şi asociaţii apicole din alte ţări europene.

Târgul găzduieşte în premieră pentru România şi conferinţa internaţională BeeCome, cel mai important eveniment apicol din Europa, care va reuni specialişti din opt ţări. Printre participanţi se vor afla şi 50 de reprezentanţi ai celor mai importante companii ambalatoare de miere din Europa (din Polonia, Franţa, Romania, Germania, Spania, Israel, Ucraina, Republica Moldova, Serbia, Italia, Grecia) pentru a discuta problemele şi oportunităţile pieţei internaţionale a mierii.

Sărbătoarea Mierii 2019 este organizată de Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba şi Consiliul Local şi Primăria Municipiului Blaj, în parteneriat cu compania Apidava şi Asociaţia „APIS Târnave” Blaj.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here