CJ Harghita colectează ulei uzat

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Ca urmare a unei inițiative civile s-a formulat solicitarea ca în cadrul târgurilor lunare care au loc la sediul consiliului județean, să existe posibilitatea de predare a uleiului alimentar uzat.
Colectarea uleiului uzat în Miercurea Ciuc a început în anul 2009 când Asociația Zöld SzékelyFöld a demarat activitatea care are loc o dată la trei, patru luni.

Având în vedere că tot mai multe persoane au făcut cunoștință cu programul de colectare selectivă a deșeurilor, a devenit o necesitate oferirea posibilității de colectare lunară a uleiului uzat care dăunează atât de mult mediului înconjurător.

„Odată cu drumul  nostru spre târg, plasa de cumpărături nu ar fi goală. În acest mod s-ar institui o regularitatea, obiceiuri sănătoase și am și servi o cauză bună”, a afirmat Péter Antal, un tânăr din Miercurea Ciuc la a cărui inițiativă s-a alăturat Consiliul Județean Harghita.

Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare a Județului Harghita asigură, începând din luna martie, ca în fiecare a treia sâmbătă din lună, pe durata târgurilor lunare, între orele 8,00 și 14,00, în colțul parcării instituției (spre Universitatea Sapientia) locuitorii să poată să predea uleiul uzat.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Colectarea și transportul uleiul uzat se va face de către firma Eco Trend Europa SRL din Odorheiu-Secuiesc.

Prima colectare de ulei uzat va avea loc sâmbătă, 16 martie, între orele 8,00-14,00.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here