Mureș: Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureş are un website reînnoit

FOTO: https://i.ytimg.com/vi/U6DWjlHz7cc/maxresdefault.jpg
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Aeroportul „Transilvania” Târgu Mureş vă aduce la cunoştinţă faptul că, în data de 26 februarie 2019, a fost publicat un nou site web cu o structură şi aspect reînnoit care facilitează accesul la informaţii oficiale pentru pasageri, parteneri de afaceri şi vizitatori.

Pentru a răspunde aşteptărilor sociale legitime, site-ul web va publica în prezent informaţii actuale despre aeroport, inclusiv orarul de sosiri şi plecări, informaţii privind parcarea şi alte informaţii pentru pasageri şi parteneri de afaceri, în 3 limbi, română, maghiară şi engleză.

Pe noul site, apelurile de interes public şi diferitele mesaje de alertă vor apărea, de asemenea, ca subtitrări în linia portocalie sub elementele de meniu, permiţând pasagerilor să afle mai multe despre posibilele modificări ale programului.

Site-ul reînnoit permite publicului larg să pună întrebări despre aeroport, completând un formular online şi depunând o plângere dacă există nemulţumiri cu privire la un serviciu. În plus, vă puteţi înscrie online şi la programul de audienţe al conducerii Aeroportului.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

De asemenea, pagina de internet permite publicarea reclamelor de către companiile comerciale. Pentru închirierea spaţiului publicitar vă rugăm solicitaţi informaţii la sediul Regiei sau la adresa de email office@trasylvaniaairport.ro.

Site-ul a fost dezvoltat de Orice Media Târgu Mureş, care are peste 10 ani de experienţă in web design şi online marketing.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here