Spartan Race la Brașov! Aventura la care toată lumea câștigă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
A doua ediție a jocurilor Spartan la Brașov – „Poiana Braşov Spartan Trifecta Weekend” 2019 va fi organizată în perioada 3-4 august în Poiana Braşov, de Spartan Race România, în parteneriat cu Primăria Braşov și Asociaţia de Turism Poiana Braşov. Concursul se desfășoară pe trasee special amenajate pe domeniul schiabil Poiana Braşov și pe potecile turistice din Masivul Postăvarul.
Ca și anul trecut, vor fi organizate cele trei curse de bază Spartan (Sprint, Super şi Beast) cu cel puţin 5, 13 respectiv 20 de kilometri, cu trasee pe teren accidentat, ce trebuie parcurse pe jos de către participanţi.
Cursa de obstacole pe teren accidentat este un traseu cu o diferenţă de nivel considerabilă, care oferă o serie de obstacole de diferite tipuri, cum ar fi: târâre sub sârmă ghimpată, cățărare pe frânghie, căţărare pe diferite structuri din metal, căratul buștenilor sau efectuarea unor exerciții în apă și noroi.
Participanţii pornesc în valuri, câte 250 de persoane, la interval de 30 de minute. Participarea poate fi individuală, la diferitele categorii, sau pe echipe: Elită, Grupă de vârstă, Training Grupuri şi Open.
La Finish fiecare participant primeşte un tricou şi o medalie de Finisher. Pe lângă fiecare medalie vor primi şi o parte (treime) din medalia Trifecta, iar după colectarea celor trei părţi, ce vor fi montate într-o ramă specială, va rezulta o medalie Trifecta întreagă. Cei mai rapizi din toate categoriile vor fi premiați în bani, vouchere şi diferite cadouri de la sponsori.
În ambele zile vor fi şi curse pentru copii cu vârste între 4-14 ani, pe trasee special amenajate pentru ei, pe distanţe de 1-2 km. Sistemul de desfăşurare este acelaşi ca şi în cazul adulţilor, cu start în valuri, iar la Finish primesc atât tricourile, cât şi medaliile bine meritate.
Înscrierile sunt deja pornite pe pagina www.spartan-race.ro. Preţul înscrierii variază între 240 și 490 lei, în funcţie de cursa aleasă şi perioada de înscriere. Membrii Training Groupurilor (grupuri spartane de antrenament, un fel de club al participanților la Spartan Race) beneficiază de reduceri între 10-30% din preţul de bază.
Participanţii se pot înscrie la preţul minim până în data de 28 februarie!
Pentru informaţii puteţi urmări pagina de Facebook Spartan Race România sau pagina web www.spartan-race.ro.
Ediția 2018
În 2018, la opt ani după prima competiție și lunga așteptare a miilor de oameni dornici de aventură, cea mai populară cursă de alergare cu obstacole din lume, Spartan Race, a ajuns și în România, la Poiana Brașov. Aproape 2.600 de participanţi din 25 de ţări şi-au depăşit propriile limite în această cursă.
România a fost una dintre puținele țări din lume unde competiția a început cu un Trifecta weekend, deoarece condițiile și ambianța uimitoare de la Poiana Brașov a oferit un cadru perfect pentru participanții spartani. Aceasta a înseamnat că participanții au testat fiecare dintre cele trei tipuri clasice de curse Spartan: Sprint, Super și Beast. Nici micii spartani, însoțiți de părinții lor, nu s-au plictisit, deoarece și ei s-au luptat pe trasee special amenajate pentru copii, pe distanţe de 1-2 km, în diferite categorii de vârstă între 4-14 ani, unde şi-au demonstrat că sunt capabili de mult mai mult decât credeau.
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here