CJ Cluj: Greva administrativă, ultima soluție în fața noului buget de stat

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Asistăm la un asalt fără precedent al PSD-ALDE la adresa consiliilor judeţene performante.

Singurele informaţii la care avem acces indică o încărcare majoră a bugetului Consiliului Judeţean Cluj cu cheltuieli pe care nu le-am mai avut iar capitolul investiţii este pus serios în dificultate. Aceste cheltuieli adăugate înseamnă aproximativ 35 de milioane de euro, sumă care, de fapt, nu se va mai putea regăsi în investiţii. Pentru noi, 35 de milioane de euro este dublul bugetului pe care anul trecut l-am avut la dispoziţie pentru drumuri judeţene.

Mecanismele de împărţire a bugetelor sunt total lipsite de transparenţă şi ne sunt refuzaţi toţi indicatorii necesari creionării bugetului judeţean, înainte de adoptarea de către Parlament a Legii bugetului de stat, fără vreo şansă pentru amendamente. Practic, vom fi puşi în faţa faptului împlinit.

Consider acest buget naţional ca fiind o răzbunare politică. De altfel, preşedintele PSD Liviu Dragnea, a şi inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare.
În această situaţie, fac apel la administraţiile publice locale care se regăsesc în situaţii similare nouă şi le propun intrarea în GREVĂ ADMINISTRATIVĂ, ca reacţie faţă de abuzurile noii Legi a bugetului de stat.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN CLUJ

ALIN TIŞE

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here