Bistrița-Năsăud: Un tren fără pasageri a deraiat la intrare în localitatea Domnești

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

UPDATE:Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar a fost reluat, aseară, în jurul orei 20:00, pe magistrala de cale ferată 400, între staţia Sărăţel şi punctul de oprire Domneşti, judeţul Bistriţa-Năsăud, după tractarea automotorului care a deraiat în cursul după-amiezii. În urma evenimentului, nu au rezultat victime.

Traficul feroviar a fost oprit pe magistrala de cale ferată 400, întrucât un automotor fără călători, care se deplasa pentru a fi supus unor reparaţii, a deraiat între Mărișelu şi punctul de oprire Domneşti (la intrare in Domnești, aproape de pasaj), judeţul Bistriţa-Năsăud.

Incidentul nu s-a soldat cu victime sau pagube materiale. Trenul implicat în incident a fost un automotor cu trei vagoane care apartine de CFR și se deplasa pe ruta Satu Mare – Brașov. În tren se afla doar mecanicul de tren. Au deraiat osiile 5 si 6 (pe la mijlocul garniturii, conform informațiilor primite de la fata locului).

Cu ajutorul echipamentelor hidraulice de pe autospeciala pentru decarcerari grele, pompierii militari bistrițeni, alături de echipele de specializate de la CFR Călători au reușit repunerea automotorului pe șine. Misiunea pompierilor militari bistrițeni a durat aproximativ o oră. Circulația feroviară a fost reluată.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here