Ședință la Primăria Zalău. Analiza stadiului proiectelor europene

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

La sediul Primăriei municipiului Zalău a avut loc o vizită de lucru a reprezentanților Agenției de Dezvoltare Regională Nord Vest (ADR-NV) pentru analiza stadiului implementării proiectelor finanțate prin AXA PRIORITARĂ 4 POR 2014 – 2020 (proiecte de mobilitate urbană; regenerarea zonelor degradate și îmbunătățirea mediului urban;  reabilitarea / dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare școlară, preșcolară și antepreșcolară).

        Obiectivul administrației locale este de a finanța investițiile din municipiu cu fonduri europene nerambursabile. Demersurile inițiate de autoritățile locale în sensul atragerii de fonduri europene în municipiu sunt concretizate, în acest moment, astfel:  sunt semnate 16 contracte de finanțare, în valoare totală de 87,39 mil. lei; 10 proiecte, în valoare de 86,97 mil. lei, sunt în etapa pre-contractuală,  urmând să fie semnate în perioada februarie – martie 2019; 6 proiecte cu o valoare de 194,75 mil. lei, se găsesc în etapa de evaluare și se estimează că vor fi semnate în perioada martie – mai 2019.

        Conform analizei efectuate de către reprezentanții ADR-NV privind depunerea proiectelor pe diferite Axe din Programul Operațional Regional, precum și stadiul achiziției proiectelor cu finanțare din fonduri europene, rezultă respectarea calendarului stabilit anterior.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here