Biletele de tren în trafic internaţional pot fi cumpărate ONLINE

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

CFR Călători informează că, de la începutul acestui an, a deschis vânzarea online pentru bilete de călătorie internaţională.

Achiziţionarea biletelor pentru destinaţii internaţionale se poate face de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicaţia Cumpără bilete de tren online/ Trafic interntional sau direct de pe linkul  – https: //bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Aplicaţia permite cumpărarea online a biletelor internaţionale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. De asemenea, se pot achiziţiona bilete şi pentru o relaţie internă dintr-o ţară străină sau pentru relaţii între două ţări străine.

Cumpărarea online a biletelor pentru destinaţiile internaţionale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipaţie maximă de 3 luni, până la:
48 ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o staţie /agenţie CFR Călători;
8 zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

În situaţia în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipaţie este de maximum 1 lună.

Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaţionale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o staţie CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea călătorului în momentul efectuării comenzii.

În prezent, staţiile CFR de unde se pot ridica biletele internaţionale sunt: Bucureşti Nord, Constanţa, Timişoara, Arad, Deva, Braşov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistriţa şi Lugoj, urmând ca activitatea de ridicare să fie extinsă şi în alte staţii.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/ 9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here