Două DRUMURI NAȚIONALE, închise din cauza ninsorilor!

ARHIVĂ, SURSA FOTO: DRDP Brașov
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

UPDATE: Toate categoriile de autovehicule pot circula din nou pe DN 23 B, între localitățile Măicănești -Ciorăști – Codrești (km 4+000 – km 21+000).

Măsura închiderii acestui sector a fost luată în această noapte din cauza ninsorilor abundente și viscolului care au redus drastic vizibilitatea.


Din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis inchiderea sectorului de drum Bogza – Dumbrăveni de pe DN 2B (km 8+000 – km 17+000) începând de ieri, de la ora 23:45.

Din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis inchiderea sectorului de drum Măicănești – Codreștii de pe DN 23B (km 4+000 – km 21+000) începând de ieri, de la ora 23:00.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here