Cluj-Napoca: 31 de persoane fără adăpost, ridicate de pe stradă de către polițiștii locali

ARHIVĂ, FOTO: http://www.stiridecluj.ro/files/images/big_c8c9f6f645a02741d7782e3bae047c4b.JPG
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Poliţiştii locali au desfăşurat în această săptămână mai multe acţiuni pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma acţiunilor au fost identificate 31 persoane fără adăpost. Acestea au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară cu program permanent de pe strada Oaşului, nr. 298 şi la Centrul Social de Urgenţă de pe strada Dragoş Vodă nr. 36, unde au fost predate lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală.

Din totalul de 31 persoane depistate, un număr de 18 s-a constatat că sunt din alte localităţi (ex. Turda, Târgu-Mureş, Iaşi, Alba-Iulia, Ileanda-jud. Sălaj, Piatra Neamţ, Cămăraşu).

Cele două centre pun la dispoziţia persoanelor fără adăpost 110 locuri, care pot fi suplimentate cu până la 20 în caz de urgenţe. De asemenea sunt asigurate două mese calde pe zi pentru persoanele fără adăpost.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Poliţia Locală face un apel clujenilor să acorde sprijin în desfăşurarea acestor acţiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să contacteze Dispeceratul Poliţiei Locale la numere de telefon 0264/955 sau 0264/598784 pentru a putea lua legătura în timp real cu acestea.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here