Alba: Papa Francisc va ajunge și la Blaj! Primăria pregătește un eveniment de amploare

FOTO: http://primariablaj.ro/wp-content/uploads/2016/10/DJI_0004.jpg
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Administraţia locală a municipiului Blaj a luat act cu satisfacţie de anunţul făcut de birourile de presă ale Sfântului Scaun şi Preşedintelui României în legătură cu vizita Suveranului Pontif la Blaj, în data de 2 iunie 2019.

Acest eveniment va aşeza Blajul în prim-planul atenţiei mondiale!

Considerăm că vizita Sfântului Părinte în „Mica Romă” vine ca o recunoaştere a importanţei istorice a Blajului, cunoscut ca un centru al afirmării originii latine a poporului român, un centru al libertăţii şi al valorilor spirituale universale.

Această vizită istorică confirmă şi faptul că sacrificiile Blajului şi ale oamenilor formaţi la lumina ideilor Şcolii Ardelene sunt recunoscute ca valori fundamentale ale demnităţii umane!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Se întâmplă rar în istorie ca o comunitate mică, de 20.000 de locuitori, să fie aleasă pentru a găzdui un astfel de eveniment!

De aceea municipiul Blaj a primit cu bucurie onoranta misiune de a organiza vizita Sanctităţii Sale Papa Francisc şi va depune toate eforturile necesare pentru ca şederea la Blaj a Suveranului Pontif să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Organizarea unui eveniment de asemenea amploare nu va fi deloc simplă, însă – alături de locuitorii Blajului, împreună cu Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică şi cu toate instituţiile implicate – suntem siguri că Blajul se va ridica la înălţimea acestei vizite istorice.

Încă de pe acum, comunitatea Blajului urează bun venit Sfântului Părinte, precum şi zecilor de mii de pelerini care doresc să-l întâmpine pe Câmpia Libertăţii!

PRIMARUL MUNICIPIULUI BLAJ,
Rotar Gheorghe Valentin

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here