Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În urma a 16 percheziţii efectuate în Tulcea şi Constanţa, au fost depistate mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi substanţe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat 16 percheziţii domiciliare, în municipiile Tulcea şi Constanţa, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 3 plante de cannabis, seminţe de cannabis, diferite cantităţi de fragmente vegetale, reprezentând droguri de risc şi substanţe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 17 telefoane mobile, 18 cartele SIM şi 5.590 de lei.

De asemenea, în aceeaşi zi poliţiştii au pus în executare 14 mandate de aducere.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Din anchetă au rezultat indicii că, în cursul anului 2018, 15 persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, din municipiile Tulcea şi Contanţa, ar fi deţinut şi distribuit droguri de risc, ar fi procurat şi comercializat substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza judeţului Tulcea.

La data de 5 ianuarie a.c., Tribunalul Tulcea a luat faţă de 7 persoane măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar la descinderi au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here