Premii de excelență la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Un număr de 48 de membri ai echipei Universităţii Babeş-Bolyai au primit, în luna decembrie 2018, premii pentru activitatea desfăşurată în acest an. Premiile au fost acordate pentru excelenţa în activitatea didactică, excelenţa în cercetarea ştiinţifică, dar şi în domenii care ţin de vizibilitatea internaţională a Universităţii Babeş-Bolyai.

„Premiile pe care le acordăm azi sunt o recunoaştere a performanţei pe care membrii comunităţii noastre au reuşit să o atingă, iar ele ne obligă pentru viitor, cu atât mai mult cu cât, acum, în la finalul anului care marchează Centenarul Marii Uniri, Universitatea noastră se pregăteşte să intre într-un nou an de sărbătoare”, a afirmat rectorul UBB, acad. prof. univ. Ioan-Aurel Pop.

La rândul său, prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul UBB responsabil de cercetare, competitivitate, excelenţă şi publicaţii ştiinţifice, a afirmat că recunoaşterea performanţei cadrelor didactice şi a cercetătorilor din UBB vine firesc în urma rezultatelor celor mai recente clasamente academice reprezentative în plan intern şi internaţional.

„În acest moment UBB are 4 stele, ceea ce înseamnă că suntem o universitate internaţională cu excelenţă în cercetare şi predare. Ne-am definit ca o universitate de tip world class care pune accent pe toate cele trei componente – predare, cercetare şi relaţia cu societatea. Este foarte imortant pentru noi să menţinem acest profil”, a precizat prof. univ. dr. Daniel David.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Acordarea premiilor pentru excelenţă a devenit o tradiţie a Universităţii Babeş-Bolyai, înscriindu-se în încercarea de susţinere cât mai intensă a excelenţei în tot ceea ce comunitatea UBB întreprinde, fie că este vorba despre domeniul didactic, cel al cercetării sau oricare alt domeniu pe care UBB îl abordează.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here