Cetăţeni marocani, depistaţi cu şedere ilegală în judeţul Hunedoara

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Poliţiştii de imigrări hunedoreni, în urma acţiunilor întreprinse, au depistat, o familie de cetăţeni marocani care nu mai aveau drept de şedere pe teritoriul României. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi obligaţi, prin decizie de returnare să părăseasca ţara în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Hunedoara au desfăşurat o acţiune cu forţe proprii, pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini.

În urma activităţilor întreprinse, au fost depistaţi cu şedere ilegală, un bărbat şi o femeie în vârstă de 41, respectiv 30 de ani, din Maroc, împreună cu cei doi copii minori ai lor, care, la expirarea dreptului de şedere stabilit prin viză, nu au părăsit teritoriul României.

Având în vedere cele constatate, pe numele cetăţenilor marocani, au fost emise decizii de returnare prin care au fost obligaţi să părăseasca ţara în termen de 15 zile şi, totodată, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 800 de lei.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, din Mun. Deva, str. Mihai Eminescu, nr. 130, la numărul de telefon 0254.206722 sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here