Brașov: Concert extraordinar Phoenix și artificii de Revelion

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Piața Sfatului rămâne locul de întâlnire al brașovenilor și turiștilor, în noaptea de Revelion.
Istoria „orașului din poveste“ continuă cu un concert al unei trupe legendare pentru România și cu un foc de artificii special.
Spectacolul va începe la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului „maramureșan“, Suzana și Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică și s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 va începe show-ul Phoenix.
Trupa își va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an și va continua după focul de artificii.
„Vă invit pe toți în Piața Sfatului, în noaptea de Revelion, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an, așa cum împreună am făcut din Brașov un oraș mai bun și mai frumos în anul care se încheie, un an important și pentru România. Vă doresc numai evenimente fericite şi un an nou plin de realizări, pentru că bunăstarea unui oraș ca Brașovul depinde nu numai de modul în care este administrat, ci mai ales de bunăstarea fiecăruia dintre locuitorii săi și de bucuria celor care vin să îl viziteze. La mulți ani, brașoveni și turiști, la mulți ani, Brașov, la
mulți ani, România!“, a spus primarul George Scripcaru.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here