Moş Nicolae a adus 28 de televizoare pentru pacienţii SCJU Sibiu

ARHIVĂ, SURSA FOTO: ADR Centru
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În spiritul sărbătorilor de iarnă şi al tradiţiei sosirii lui Moş Nicolae, şi pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu se bucură de venirea moşului. Acesta a adus 28 de televizoare moderne care vor fi distribuite pe secţiile spitalului: câte 3 aparate pentru Secţia Oncologie şi Secţia Hematologie, câte 2 la Compartimentul de dializă şi Secţia Boli Infecţioase şi câte unul pentru alte secţii ale spitalului unde pacienţii stau internaţi mai mult timp.

Sosirea lui Moş Nicolae a fost posibilă datorită implicării unor oameni inimoşi, (persoane fizice) care au sponsorizat unitatea sanitară cu suma de 14.000 lei şi cărora SCJU Sibiu le transmite mulţumiri.

„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu le mulţumeşte tuturor celor care au acordat aceste sponsorizări şi sperăm că posibilitatea de a urmări la televizor programele de sărbători va aduce un pic de bucurie şi alinare celor care, din motive de sănătate, nu se află alături de familie sau prieteni. Totodată, le dorim tuturor însănătoşire grabnică”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Ec. Cornel Benchea.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here