Covasna: Activităţi de Sărbători pentru copiii din Sfântu Gheorghe

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În urma aprinderii primei lumânări de Advent, perioada de aşteptare a Crăciunului va avea şi programe adiţionale. În cea de a doua, a treia şi a patra duminică a Adventului, cei interesaţi vor putea participa la spectacolele şi la activităţile pentru copii ale Teatrului de Păpuşi Cimborak.

Teatrul de Păpuşi Cimborak va juca piesa intitulată „Eg olelkezett im akkor a Folddel… (Cerul s-a îmbrăţişat atunci cu Pământul…)” în duminicile de Advent de la ora 16 pentru copii şi adulţi la fel, urmată de la ora 17 de activităţi de atelier tematice. În perioada Adventului, cei mici vor putea participa la activităţi pentru copii în fiecare duminică de la ora 17, în sala studio a teatrului de păpuşi.

Pe 9 decembrie, în cea de-a doua duminică a Adventului, în cadrul atelierului de creare a figurilor bidimensionale, copiii îşi vor putea crea propriile păpuşi (îngeraşi, păstori, cei trei magi etc.), putând astfel duce şi în casele lor atmosfera perioadei de anticipare şi de pregătire pentru sărbători. Accesoriile necesare pentru activitate sunt furnizate de organizatori.

Pe 16 decembrie, în a treia duminică de Advent, va avea loc predarea cântecelor de Crăciun împreună cu Istvan Ildiko Lorinczi Zsolt şi Melkuhn Robert, însoţiţi de muzică de flaut şi lăută.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Pe 23 decembrie, în ultima duminică a Adventului, ne pregătim de sărbătoare cu poveşti de Crăciun, cei mici fiind călăuziţi în lumea basmelor de Benko Eva, în cadrul unei activităţi interactive.

Organizatorii activităţilor: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură Konya Ádam, Teatrul de Păpuşi Cimborak. Participarea la activităţile de la ora 17 este gratuită.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here