Moş Crăciun, invitat special la Festivalul Electro Dance Music de la Bistriţa!

ARHIVĂ, SURSA FOTO: http://www.dejeanul.ro/content/wp-content/uploads/2015/09/discoteca.jpg
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Da, totul este adevărat, numai că este construit din piese LEGO(R). Asociaţia Brickenburg, împreună cu Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, vă invită la tradiţionala Expoziţie de Iarnă Brickenburg, găzduită de Casa Argintarului (Centrul German) din str.Dornei nr.5, în perioada 6 – 9 decembrie, dedicată nu doar fanilor LEGO(R), ci şi tuturor celor curioşi să exploreze lumi fantastice construite din celebrele cărămizi.

Integrându-se în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, ediţia din acest an completează frumosul Târg de Crăciun al Cetaţii Bistriţei, adresându-se, ca de obicei, nu doar copiilor, ci tuturor vârstelor. Şi fiindcă este o perioadă magică a anului, alături de lumea fermecată în care Moş Craciun pregăteşte darurile, pentru cei petrecăreţi va fi expusă lucrarea electro-funcţională realizată de d-nul Balogh Laszlo, reprezentând un festival EDM. Cu migală, atenţie şi răbdare autorul a reuşit să „construiască” atmosfera unui astfel de festival de la publicul entuziast şi până la sonorizare şi jocurile fascinante de lumini.

Evident, vizitatorii se vor putea bucura de multe surprize care aşteaptă să fie descoperite în cadrul Expoziţiei de Iarnă Brickenburg de la Bistriţa.

Expoziţia va putea fi vizitată începând de joi, 6 decembrie, până sâmbătă, 8 decembrie, între orele 11:00-19:00, iar duminică, 9 decembrie, între orele 11,00-17,00.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Intrarea este liberă.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here