Castel în Transilvania: Pregătiri de sărbători la Domeniul Mikes din Zăbala

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Domeniul fermecat Mikes din Zăbala găzduieşte şi în acest an echipa Castel în Transilvania pentru un eveniment de familie cu pregătiri de Crăciun, voie bună, joc şi poveşti!

După ediţia de anul trecut, unde peste 400 de persoane au venit să ne pregătim împreună pentru sărbători, şi anul acesta îi aşteptăm pe mici şi mari cu activităţi pentru toată familia!

Sâmbătă, 8 decembrie, între orele 10 şi 17 atmosfera de sărbătoare soseşte cu programe variate: jocuri cu jucăriile EduCastel, ateliere de creaţie de decoraţiuni de Crăciun, Kamishibai (teatru de hârtie), poveşti şi ponei prietenoşi.

Cei mici şi mai mari se pot bucura de crearea decoraţiunilor de Crăciun: globuri de hârtie pentru colorat, scene de naştere de asamblat, turtă dulce şi alte decoraţiuni simpatice îi aşteaptă pe tot parcursul zilei.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Pe lângă activităţile de interior, vizitatorii vor putea cutreiera şi grădina de castel. Atmosfera de iarnă va fi completă cu ceai şi cafea fierbinte, vin fiert, şi alte bunătăţuri fi disponibile la domeniul Mikes.

Pe durata evenimentului vor putea fi cumpărate obiecte unice, inspirate de castele, realizate special pentru webshopul Castel în Transilvania. Cumpărătorul contribuie la Fondul Castel în Transilvania.

Domeniul Mikes aşteaptă vizitatorii cu fascinantul parc englez cu lacuri frumoase şi sala de evenimente renovată recent.

Evenimentul este organizat de către programul Castel în Transilvania şi Fundaţia Roy-Chowdhury Mikes.

Pentru programul detaliat şi alte informaţii vă rugăm să vizitaţi pagina de Facebook al evenimentului:
https://www.facebook.com/events/2124508710951340

Programul Castel în Transilvania doreşte să contribuie şi prin evenimente la readucerea castelelor din Transilvania în atenţia publică şi în viaţa comunităţilor din jurul lor, şi la valorificarea culturală, turistică, economică a acestora. În 2018 am organizat o serie de evenimente cu activităţi culturale, educative şi recreaţionale pentru întreaga familie : PIKNIK – Săptămâna Castelelor Deschise cu programe în şase castele, zile deschise cu EduCastel la Racoş şi Vârghiş, iar EduCastel a fost prezent la mai multe zile deschise organizate de castelele din Brâncoveneşti, Topliţa sau Tălişoara. Aceste evenimente au atras în total cel puţin 5000 de participanţi.

Despre Programul Castel în Transilvania:
Programul strategic de mare anvergură Castel în Transilvania a fost lansat în luna martie a anului 2015 de către Grupul PONT cu scopul de a crea o strategie şi o reţea, care să valorifice pe termen lung potenţialul economic şi social al castelelor şi conacelor din Transilvania.

În cadrul programului, în ultimii trei ani, cu ajutorul experţilor am reuşit să elaborăm strategia de dezvoltare în trei limbi, am lansat website-ul, tot în trei limbi, şi aplicaţia mobilă, care conţine informaţii necesare şi valoroase a 300 de castele şi conace din Transilvania. În 2016 am format Coaliţia Castel în Transilvania, care în prezent este formată de 30 de proprietari şi administratori de castele şi conace. În 2017 am lansat Webshopul Castel în Transilvania, unde pot fi achiziţionate creaţiile unice ale unor designeri din Transilvania, iar cumpărătorii vor contribui şi la susţinerea Fondului Castel în Transilvania.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here