Sălaj: Invitaţi de marcă la Balul Rotary Zalău 201

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Celebra interpretă de muzică populară Sava Negrean Brudaşcu este alături de scopul ambiţios al Clubului Rotary Zalău, de a reabilita Casa Memorială „Iuliu Maniu” din Bădăcin, prin susţinerea unui recital extraordinar în cadrul Balului care va avea loc pe 23 noiembrie, de la ora 19.00, la Brilliant Parc (Str. George Coşbuc nr. 1) din Zalău.

Seara balului va fi una specială, cu invitaţi de marcă şi un program pentru toate gusturile. Unul dintre prezentatorii evenimentului este îndrăgitul actor de origine sălăjeană Alin Panc, care, chiar în această perioadă, se pregăteşte să îl interpreteze pe Iuliu Maniu într-un film. Acestuia I se va alătura MC Anca Dinu, jurnalist şi preşedintele unui club de caritate din Cluj. Ei vor avea onoarea de a-i prezenta pe artiştii ce vor asigura un show de excepţie pe parcursul a mai bine de trei ore. Deschiderea oficială va fi făcută de grupul de dans Feeling Dance, din Oradea, participanţi la numeroase concursuri de dans naţionale şi internaţionale. Atmosfera va fi apoi întreţinută de Caffe Concert, un grup instrumental condus de profesorul Ionuţ Dârjan şi de grupul vocal Anatholis. DJ Tică va completa paleta muzicală pe tot parcursul serii.

Vă reamintim că, în 23 noiembrie 2018, la Zalău, se strâng fonduri pentru finalizarea reabilitării Casei Memoriale „Iuliu Maniu” din Bădăcin, un scop ambiţios al Clubului Rotary din localitate în anul Centenarului. Cum arată acum casa, precum şi scopul evenimentului de strângere de fonduri sunt sintetizate în acest scurt film: https://youtu.be/mQgajWZBVA4

Acţiunea de strângere de fonduri este deja în desfăşurare – prin donaţii în conturile special deschise în acest scop:
RO34BTRL03201205270306XX – cont în RON
RO80BTRL03204205270306XX – cont în EUR

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Intrarea la bal se face contra sumei de 300 de lei de persoană, pentru persoanele fizice. Pentru persoanele juridice au fost create pachete de 1.500, 3.000 sau 4.500 de lei. Detalii despre ce conţin acestea, găsiţi în ataşamentul numit „prezentare 1.pdf”.

Detalii suplimentare despre înscrieri şi participare la Bal puteţi afla şi de la:
– Gavril Iepure: 0744 529 585 / gavril.iepure@multicomgroup.ro
– Vasile Bulgărean: 0744 591 985 / vasilebulgarean@yahoo.com
– Gheorghe Dehelean: 0754 999 318 / gheorghe.dehelean@consultant.generali.com

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here