Flyeralarm tipărește imaginea ta și în mintea clienților (P)

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În lumea afacerilor de astăzi cuvintele printate pe diferite materiale promoționale sunt cele mai utilizate. Reclama cu ajutorul printurilor de mari sau de mici dimensiuni este ideală pentru orice tip de business, care are nevoie de expunere către public și de construirea unei imagini de succes. Știm deja că imaginea face diferența, iar pentru asta avem nevoie de o imagine de calitate, deoarece imaginile vorbesc mai mult decât cuvintele. Oamenii rețin imaginile într-o proporție mai mare decât rețin texte.

Pentru că publicitatea este o modalitate eficientă de a realiza contacul cu potențiali clienți, echipa Flyeralarm este de părere că orice companie, indiferent de dimensiune sau cifra de afaceri, trebuie, în primul rând, să se poată promova prin reclama tiparită. Reclama și publicitatea tiparită trebuie să devină accesibilă oricărei firme, să nu mai fie văzută doar un lux destinat firmelor mijlocii și mari. De o prezentare profesionistă compusă din cărti de vizită, coli cu antet sau facturiere personalizate ar trebuie să dispună orice firmă. Portofoliul companiei include o gamă largă de printuri mediatice, de la flyere până la bannere de dimensiuni mari.

Flyeralarm este una dintre cele mai puternice tipografii offset si digital din Europa. Calitatea excepțională, prețurile accesibile, livrarea rapidă și consilierea individuală axată pe necesitățile fiecărui client sunt principiile după care au ales să se ghideze în tot acest timp profesioniștii de la Flyeralarm. Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania.

Viața Flyeralarm este dedicată tiparlui. Specialiști în domeniu, procesează aproxmativ 15.000 de comenzi și coordonează peste 20.000 de colete pentru ca acestea să ajungă în cel mai scurt timp la destinatar. Firma este prezentă în peste 14 tari din Europa: Marea Britanie, Italia, Franța, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlanda, Belgia, Elveția, Irlanda, Ungaria, iar acum și în România.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm oferă afișe profesionle, autocolante, bloc notes, broșuri de calitate și cataloage, carti de vizita de mare impact, cărți poștale, coli cu antet care nu ar trebui să vă lipsească , facturier, flyere la prețuri atractive, mape, pliante, dar și grafică și machetare la cele mai bune standarde. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produs,  multe dintre ele pot fi livrare chiar și în 24 sau 48 de ore în țară. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Flyeralarm a reușit să pătrundă pe piața tipografiilor, să câștige clienți foarte importanți și să avanseze constant, datorită principiilor pe care le-a urmat în cei peste 14 ani de experiență: calitate excepțională, prețuri accesibile, consiliere individuală în funcție de nevoile clientului și livrare rapidă. În acest mod, Flyeralarm este acum una dintre cele mai căutate tipografii online din Europa și una dintre cele mai mari companii de acest gen din Germania. Flyeralarm garantează pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar și implicit pentru data limită, adică termenul efectiv de execuție a materialelor respective.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here