Bărbat urmărit internațional, prins de polițiștii mureșeni

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat din județul Mureș, pe numele căruia era emis un mandat de urmărire internațională, pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf cu circumstanță agravantă a folosirii armelor și evadare, a fost depistat de polițiștii mureșeni.// Bărbatul a fost condamnat de autoritățile italiene la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, 1 lună și 20 zile de închisoare.

La data de 6 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș și ai Postului de Poliție Hodac au desfășurat o acțiune, în vederea identificării și reținerii unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Hodac, județul Mureș, pe numele căruia autoritățile italiene au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf cu circumstanță agravantă a folosirii armelor și evadare.

În fapt, în cursul anului 2008, bărbatul împreună cu altă persoană, prin folosirea armelor și prin amenințări ar fi încercat să intre ilegal în posesia unui autoturism. Ulterior, în cursul aceluiași an, fiind supus, de către autoritățile italiene, măsurii de arest la domiciliu, a plecat fără autorizare, de două ori.

Bărbatul era dat în urmărire internațională de autoritățile judiciare italiene din luna iunie 2018.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a emis pe numele bărbatului o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Biroului Sirene, din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here