Câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker și-a ridicat astăzi câștigul

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Pe biletul norocos s-au jucat două variante simple QUICK PICK

‘Dacă nu jucați, nu câștigați ! Totul depinde de noroc și de inspirație, dar mai ales de noroc !’ — este mesajul pe care câștigătorul îl transmite jucătorilor

În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de 20.573.472,67 lei. Pe biletul norocos, care a costat doar 7,3 lei, au fost jucate două variante simple QUICK PICK.

Posesorul biletului norocos este din Alexandria, are peste 60 de ani, este pensionar și joacă constant la loto, încă din tinerețe. Deși joacă și la Loto 6/ 49 și Loto 5/ 40, ne-a mărturisit că Joker-ul este jocul preferat la care și-a încercat norocul, încă de la lansarea acestuia, în anul 2000.

Ne-a declarat că a mai câștigat, în urmă cu mulți ani, un premiu de categoria a II-a la Loto 6/ 49 și că se consideră un om norocos.

A aflat că este marele câștigător chiar în seara respectivă când și-a verificat numerele pe internet. După cum ne-a mărturisit, cu banii câștigați dorește, în primul rând, ‘să-și ajute copiii și să-și facă datoria de creștin’.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here