La TVR 1 începe ‘Povestea Cerbului’ în care se vor depăna poveștile celor 50 de ani de Festival la Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

La TVR 1 începe ‘Povestea Cerbului’ – #PrivesteCerbul: la TVR 1 depănăm poveștile celor 50 de ani de Festival

Ca preambul la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018, TVR 1 ne spune Povestea Cerbului de Aur, de la cea mai recentă ediție a festivalului internațional de muzică, cea din 2009 și până la prima, cea din 1968. Din 30 iulie, de luni până joi, la ora 22.00, la TVR 1 și TVR Moldova și pe TVR Internațional, de la 23.50. Și tot zilnic, la TVR 1, ascultăm ‘Vocile Cerbului de Aur’.

Timp de jumătate de oră, în fiecare seară, de luni până joi, la TVR 1, prezentatoarea Ioana Voicu și realizatorul Mihai Răzuș ne lansează o propunere de nerefuzat: să aflăm ‘Povestea Cerbului’, primul și cel mai important festival-concurs internațional de muzică ușoară din România. Este o poveste a marilor voci, a interpreților talentați din întreaga lume, dar și a celebrilor artiști care au cântat cu infinită bucurie pentru publicul din Brașov și pentru telespectatorii TVR.

Seria de emisiuni va fi un ‘remember’ al tuturor edițiilor Cerbul de Aur, Povestea curgând nu așa cum ne-am fi așteptat: de la primul la ultimul Cerb, ci invers, de la cea mai recentă ediție — cea din 2009, până la prima ediție — cea din 1968. Să începem călătoria în timp!

În fiecare seară, telespectatorii vor putea retrăi emoțiile celor 17 ediții realizate de Televiziunea Română de-a lungul a 50 de ani. Ne amintim și vedem momente amuzante cu prezentatorii, cântăm cu marile vedete în recital, aflăm ce jurii au acordat note concurenților fiecărei ediții, ne strecurăm în culise la Nopțile Albe ale Cerbului de Aur și, bineînțeles, îi revedem pe scenă pe câștigători (imagini, aici: https://bit.ly/2OukkrJ ).

Luni, 30 iulie, din Studioul 4 al TVR, Ioana Voicu ne introduce în ‘Povestea Cerbului’, apoi, marți, 31 iulie, avem un prim remember — ediția din anul 2009 a Festivalului Internațional Cerbul de Aur. A fost anul în care Steve Vai a arătat și la Brașov de ce este considerat unul dintre cei mai buni chitariști ai lumii.

‘Iar cu o seară înainte de startul Festivalului de anul acesta, vom încheia Povestea Cerbului de Aur cu anul 1968, pentru a face legătura cu prima zi a Cerbului de Aur 2018, când Gala de deschidere va fi un remember… cu artiști care au participat încă de la primele ediții la Cerbul de Aur’, spune Mihai Răzuș.

Tot zilnic, de luni până joi, avem cinci minute cu ‘Vocile Cerbului de Aur’. De la orele 9.55, 13.55 și 19.55, filler-ul ‘Vocile Cerbului de Aur’ va anunța ‘Povestea Cerbului’. Cele mai tari refrene din recitalurile celor 17 ediții de poveste se aud și se văd la ‘Vocile Cerbului de Aur’, la TVR 1 și TVR Moldova și de la 20.55 la TVR Internațional.

— Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur au fost puse în vânzare

Pentru cele cinci zile ale Festivalului, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete — Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 și Categoria 3 și abonamente—, cu prețuri pornind de la suma de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești, Diverta și Humanitas.

În anul Centenarului României și semicentenarului festivalului, Cerbul de Aur va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului și recitaluri ale invitaților speciali. Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română.

Despre Festivalul Internațional Cerbul de Aur:

Festivalul Internațional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 și a avut 17 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internațional de muzica organizat în România și, în mod tradițional, la Brașov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariții sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amalia Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow și mulți alții.

Prin calitatea actelor artistice prezentate, ‘Cerbul de Aur’ este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci și unul național, spectacolele organizate în cadrul festivalului adunând de un număr impresionant de spectatori și telespectatori din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here