Serviciile pentru situații de urgență din patru județe, dotate cu peste 30 de autospeciale de pompieri, de o organizație din Marea Britanie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În perioada 13-15.06.2018 o delegație formată din nouă persoane din Marea Britanie, s-a aflat în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Unirea’ al județului Alba.

Aceștia fac parte din organizația ‘Operation Sabre’, organizație care desfășoară activități umanitare. Pe lângă acestea ‘Operation Sabre’ a adus peste 30 de autospeciale de pompieri și echipamente de protecție pentru dotarea serviciilor profesioniste și voluntare pentru situații de urgență din județele Mureș, Arad, Bihor și Harghita.

Anul trecut organizația ‘Operation Sabre’ a adus în județul Alba, două autospeciale pentru stins incendii comunelor Cetatea de Baltă și Cenade. În acest an, aceeași organizație a adus în județul nostru alte două autospeciale pentru stins incendii, comunelor Ighiu și Arieșeni.

La recepția autospecialelor au participat, domnul deputat Ioan Dîrzu, prefectul județului Alba, domnul Dănuț-Emil Hălălai, vicepreședintele consiliului județean Alba domnul Ovidiu Hațegan, inspectorul șef al ISU Alba, domnul Cornel Oprișa și primul adjunct domnul Nicolae Negoiță, primarii comunelor Ighiu și Arieșeni domnii Traian Rusu și Vasile Jurj și reprezentanți ai instituțiilor județene din județ.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here