Oradea: 32 de persoane care intenționau să iasă ilegal din România, ascunse în remorca unui automarfar

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, au descoperit 32 de persoane din Irak, Afganistan și Iran, care au încercat să iasă ilegal din țară, ascunse în remorca unui automarfar.

În data de 12.06.2018, în jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș — I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat la ieșirea din țară. Aceștia au oprit un autocamion înmatriculat în Turcia. Conform documentelor de însoțire a mărfii, șoferul transporta role de hârtie din Bulgaria pentru o societate comercială din Germania.

Procedându-se la exploatarea datelor din analiza de risc specifică, polițiștii de frontieră bihoreni au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, în remorca camionului au fost descoperite ascunse 32 de persoane, dintre care 21 bărbați, 5 femei și 6 copii, adulții având vârste cuprinse între 19 și 40 ani, iar copiii între 1 și 10 ani. Verificările preliminare au relevat faptul că cei în cauză sunt cetățeni din Irak, Afganistan și Iran, înregistrați ca solicitanți de azil în România.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru a se stabili întreaga activitate infracțională și identificarea tuturor persoanelor implicate.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here