Hunedoara: Taximetristă lovită, amenințată și violată

ARHIVĂ, FOTO: Transilvania News
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

UPDATE: In jurul orei 14.00, in urma activităților investigative si de căutare, polițiștii hunedoreni au reușit prinderea si reținerea, pe raza mun. Hunedoara (cartier Micro 6), a prezumtivului autor al infracțiunilor de viol si lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru audieri. In jurul orei 15.30, acesta a fost  prezentat magistraților Judecatoriei  Hunedoara, cu propunerea de arestare preventivă.

În data de 10.06.2018, în jurul orei 01.00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că,o femeie din localitate, în timp ce desfășura activități de taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat săîl transporte în cartierul Hăşdat. Ajunși la destinație, bărbatul a lovit-o şi a amenințat-o, cerându-i săîl transporte pe un câmp, în afara localității, unde, sub amenințare, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, au reușit identificarea unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor.

Pe numele bărbatului a fost emis mandat de aducere, iar polițiștii desfășoară activități în vederea depistării şi a tragerii la răspundere penală a acestuia.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

În aceste activități a fost implicat întreg colectivul Poliției Municipiului Hunedoara, dar şi polițiști de la alte subunităţi din județ, care cooperează în vedereaprinderiibărbatului.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here