Manifestări de amploare la București! Vezi care sunt recomandările Poliției Române

ARHIVĂ SURSA FOTO: http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2015-11-4-20556752-0-protest-bucuresti.jpg
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În acest sfârșit de săptămână, în Capitală, sunt organizate mai multe manifestări publice, cu o participare numeroasă. Recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor și ale polițiștilor aflați în teren. 

Mâine, 9 iunie a.c., în Bucureşti, în contextul desfășurării unor manifestări publice, este estimată participarea unui număr mare de persoane. Căile de comunicație rutieră și pietonală din oraș, precum și transportul în comun se pot aglomera, în special pe traseele către și dinspre zonele de desfăşurare a acestora.

Pentru menţinerea siguranței publice și asigurarea fluenței traficului rutier şi pietonal, Poliția Română, împreună cu Jandarmeria Română și celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor acționa în sistem integrat. Polițiștii vor constitui dispozitive flexibile, pregătite să gestioneze eventualele evenimente apărute.

De asemenea, polițiștii de ordine publică împreună cu cei rutieri vor fi prezenți în zona principalelor puncte de staționare de pe itinerariile de deplasare.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie va survola deasupra Capitalei și a împrejurimilor, pentru monitorizarea valorilor de trafic rutier și a le transmite informații utile echipajelor aflate în teren.

RECOMANDĂRI:

•        Fiți prudenți dacă vă aflați la volan și treceți pe lângă un grup de persoane. Reduceți viteza, pentru a nu îi pune în pericol. Nu încercați să treceți de barajele instituite de polițiștii rutieri. Acestea au rolul de a proteja vieți și a preveni accidentele.

•        Manifestați înțelegere și respectați indicațiile polițiștilor cu privire la rutele ocolitoare.

•        Nu parcați autovehiculele în apropiere de locul de desfășurare a manifestațiilor sau pe traseele de deplasare a manifestanților.

•        Folosiți locurile de parcare special amenajate și nu lăsați în vehicul, la vedere, bunuri de valoare.

•        Manifestați pașnic! Respectați indicațiile organizatorilor, dar și ale polițiștilor și jandarmilor. Misiunea lor este să vă protejeze!

•        Dacă sunteți victima sau martorul unei fapte antisociale, cereți sprijinul celui mai apropiat polițist sau sunați la 112. Informați polițiștii și dacă sesizați persoane ce au asupra lor obiecte periculoase.

Zonele și intervalele orare cu restricții rutiere, precum și hărțile cu rute ocolitoare pot fi găsite pe site-ul Brigăzii Rutiere București https://bpr.politiaromana.ro sau pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here