Bistrița-Năsăud: Accident rutier în localitatea Piatra Fântânele

ARHIVĂ ISU
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Un accident rutier a avut loc azi-noapte, în localitatea, Piatra Fântânele. Mai multe echiapje medicale și descarcerare de la ISU BN si Poiana Stampei, au fost alocate pentru acordarea primului ajutor.

Echipajele de intervenţie au reusit extragerea victimei (bărbat), în vârstă de 47 de ani, care era prinsă cu membrele inferioare sub roata din dreapta a cabinei autovehicolului (trailer). Prima intervenţie a fost asigurată de colegii din cadrul ISU Suceava – Punct de Lucru Poiana Stampei – care s-au deplasat la locul indicat cu un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Cu ajutorul echipamentelor hidraulice, autovehicolul a fost stabilizat, au fost făcute săpături în jurul roţii din dreapta, pentru a putea extrage victima care prezenta un traumatism cranian şi traumatisme la nivelul membrelor inferioare.

La scurt timp, au ajuns pompierii militari de la Garda de Intervenţie Prundu Bîrgăului şi, împreună, au reuşit predarea victimei către echipajul de terapie intensivă mobila SMURD alocat, în sprijin, în vederea transportării bărbatului la UPU SMURD Bistriţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Intervenţia a avut loc la o distanţă de aproximativ 50 m faţă de DN17, pe un teren accidentat.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here