VIDEO: România NU s-a calificat în finala Eurovision 2018

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Echipa României a nu s-a calificat în marea finală a concursului Eurovision 2018. The Humans, au cântat în această seară pe scena Eurovision – a doua semifinală a concursului.

Reprezentanții României susțin că s-au pregătit intens și chiar au primit reacții pozitive, atât din partea românilor din străinătate, cât și din partea străinilor.

‘Am primit reacții extraordinare după repetiții și numeroase mesaje de încurajare din partea românilor de pretutindeni. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns în sufletele lor și ale celorlalți fani Eurovision, emoțiile lor ne-au încărcat cu energie pozitivă și optimism înainte de seara cea mare. Suntem pregătiți 110% și vom da totul pentru România pe scenă’, au declarat reprezentanții noștri înainte de semifinală.

La scurt timp după închiderea semi-finalei Eurovision, trupa The Humans a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. ”Vă mulțumim din suflet celor care ne-ați susținut! Vă mulțumim cu același suflet și celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simțit aproape de noi pe tot parcursul competiției și suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajați de un popor cu oameni frumoși! Este minunat că și în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriți nici voi și susțineți în continuare artiștii români, în orice situație.”

În cea de-a doua semi-finală a concursului Eurovision, a intrat și echipa Moldovei, DoReDoS, cu melodia ”My Lucky Day”, și care s-a calificat în marea finală.

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR+, începând cu ora 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here