Două accidente pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, la distanță de doar 1 km!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Două accidente s-au produs în această după amiază pe Autostrada A1, Sibiu – Sebeș, la km 275 și 276, conform Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Mai multe echipaje de salvare, poliție și pompieri, dar și descarcerarea, s-au deplsat imediat la fața locului.

Din cercetările efectuate de polițiști se pare că la km 275, o autoutilitară a acroșat două TIR-uri care circulau în fața sa. Șoferul autoutilitarei, rămas încarcerat în urma accidentului, a fost scos de către echipele de salvare și transportat conștient la spital.

La km 276, o autoutilitara care tracta o platforma cu două autoturism, a intrat în balans și s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului din drapta, în vârstă de 30 de ani. Acesta a fost transportat conștient la spital.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în ambele cazuri pentru a vedea exact împrejurările în care s-au produs cele două accidente. Traficul pe Autostrada A1 s-a desfășurat cu dificultate, iar în anumite momente a fost chiar blocat complet. În jurul orei 18:00 circulația a revenit la normal.

Sursa foto: cititori Transilvania News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here