Hunedoara: Un mort și cinci răniți, în urma unui accident grav pe DN7, la Sântuhalm

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

O persoană și-a pierdut viața, iar alte cinci, printre care și doi copii, au fost rănite în urma unui grav accident de circulație, produs pe Drumul Național 7, la Sântuhalm, județul Hunedoara.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, Anemona Doda, este vorba despre cinci răniți ușor și un rănit grav încarcerat. Doi dintre răniții ușor sunt copii de 10 și 13 ani. La locul impactului între două autoturisme, echipele de salvatori au găsit într-un autoturism cinci persoane care prezentau traumatisme, trei adulti, un bărbat și două femei, cu vârste cuprinse între 40 și 49 de ani. În același autoturism se aflau și cei 2 copii.

Un echipaj de descarcerare a intervenit pentru eliberarea din autoturism a bărbatului, în vârstă de 40 de ani, grav rănit, inconștient și încarcerat. Din păcate acesta nu prezenta semne vitale și a fost declarat decedat.

Pentru îngrijirea medicală a celor cinci răniți au fost implicate cinci echipaje, cu ambulanțe tip B2, dar și C1 de terapie intensivă, a mai declarat sursa citată. De asemenea, la locul accidentului ar mai fi intervenit și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here