Sibiu: Intervenție de urgență la rețeaua de distribuție a apei din comuna Rășinari

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

SC ‘Apă Canal’ SA Sibiu anunță că în vederea remedierii unei avarii produse la conducta de aducțiune, în această dimineață a fost întreruptă furnizarea apei potabile în localitatea Rășinari.

În momentul de față echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului, astfel încât se estimează că reluarea furnizării va fi posibilă pentru consumatorii din zona joasă a localității, începând cu această după-amiază.

După reumplerea rezervoarelor de inmagazinare și punerea sub presiune a întregii infrastructuri de distribuție a apei, în dimineața zilei de vineri 16.02.2018, toți consumatorii vor putea beneficia de apă potabilă la parametrii normali.?’Apă Canal’ va pune la dispoziția populației o cisternă cu apă menajeră pe strada Octavian Goga (la intersecția cu strada Andrei Șaguna, vis-a-vis de primărie). Aceasta va staționa în zonă — joi, 15.02.2018 până la orele 20:00, iar maine, 16.02.2018, până la orele 11:00.

‘SC Apă Canal SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților săi afectați de acest incident, produs independent de dorința sa. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here