Extrădat din Suedia, un bărbat din Bistrița are de executat 22 de ani de închisoare pentru savârșirea infracțiunii de omor

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

La data de 11 februarie a.c, a fost extrădat din Suedia, un bărbat, de 52 de ani, din Bistrița, împotriva căruia Tribunalul Bistrița Năsăud a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat la 22 ani închisoare pentru savârșirea infracțiunii de omor și a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Identificat de polițiștii năsăudeni, după ce ar fi sustras o sumă de bani.

La data de 12 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în două dosare penale de furt calificat și tentativă la furt, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au identificat pe un tânăr, de 21 de ani, din Vișeu de Sus, bănuit de comiterea faptelor.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 3 februarie, acesta ar fi încercat să pătrundă în incinta unui magazin, din Romuli, însă s-a declanșat sistemul de alarmă și nu a sustras bunuri.

De asemenea, la aceeași dată, cel în cauză ar fi sustras suma de 900 de lei, dintr-un autoturism care se afla parcat în curtea unui imobil, din localitatea Romuli.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și recuperarea prejudiciilor.

Polițiștii vă recomandă să fiți precauți și să nu lăsați la vedere în autoturism bani, telefoane mobile, genți diplomat, poșete, acte personale sau alte obiecte de valoare. Toate acestea pot constitui o invitație pentru hoți pentru a fi sustrase.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here