Doi agenți de poliție au refuzat 500 euro mită

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În cursul zilei de ieri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un tânăr de 31 ani, din Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, după ce a promis în repetate rânduri unor agenți de poliție din cadrul I.P.J. Suceava suma de 500 euro pentru ca aceștia să nu-i întocmească dosar penal.

În fapt, la data de 25.12.2017, tânărul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, iar pentru ca agenții de poliție să nu dispună măsurile legale, le-a promis în repetate rânduri suma de 500 euro.

La momentul depistării, bărbatul s-a manifestat violent la adresa agenților de poliție și a refuzat să se legitimeze, sens în care a fost condus la unitatea de poliție, în timpul transportului oferind polițiștilor suma de bani menționată, ofertă care a fost refuzată cu fermitate.

Cei doi agenți de poliție au denunțat imediat fapta la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) — Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Suceava, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mișcare acțiunea penală.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

În cauză, ofițerii D.G.A. — S.J.A. Suceava au efectuat acte de urmărire penală în baza delegării procurorului, iar astăzi față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here