Cinci moduri în care îți poți proteja, în mod natural, animalele de companie!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Purecii și păduchii sunt cele mai întâlnite probleme în cazul animalelor de companie, precum pisici, câini, păsări de colivie, exotice, porumbei, cabaline și nu numai. De asemenea, aceste infestații se răspândesc cel mai rapid, iar soluțiile pot fi uneori greu de găsit și poate chiar ineficiente.

Din fericire, specialiștii veterinari au găsit o soluție naturală pentru eliminarea paraziților. Produsele obținute natural, din gama Ectocid Herba, de la Promedivet, au fost testate așteptat în combaterea purecilor și păduchilor. Totodată, cei care au cumpărat produsele Promedivet, s-au arătat mulțumiți de efectul insecticidelor naturale.

Cinci produse pentru animalele tale de companie!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

În gama Ectocide Herba, de la Promedivet, puteți găsi spary și pulbere, recomandate ca adjuvant în tratamentul infestațiilor cu pureci și păduchi la câini, pisici, păsări de colivie, porumbei și cabaline. În aceeași gamă, puteți găsi totodată, un șampon cu substanţe naturale,  recomandat totodată pentru igienizarea şi reîmprospătarea pielii şi blănii la câini şi pisici. Înlătură excesul de grăsimi, murdăria şi mirosurile neplăcute. Dă luciu şi strălucire blănii.

De mai bine de 15 ani, Promedivet este o companie producătoare, născută din pasiune pentru animale. Succesul de care se bucură compania Promedivet Sovata este datorat calității superioare a produselor pe care le aducem și le păstrăm în raport optim, calitate – preț, pentru clienți.

Ce sunt insecticidele și de ce să le folosim?

Insecticidele sunt substanțe chimice, naturale sau sintetice, folosite pentru combaterea insectelor dăunătoare sau parazite. Promedivet Sovata dispune de o gamă variată de insecticide, destinate atât celor care le folosesc ocazional, cât şi celor care le folosesc în mod profesional.

În gama ECTOCID veţi găsi insecticide destinate animalelor de companie pentru combaterea ectoparaziţilor: acarieni, căpuşe, purici şi păduchi, dar şi produse insecticide destinate pentru suprafeţe (clădiri, vehicule publice, clădiri industriale, magazine, adăposturi, spaţii destinate pentru creşterea animalelor, etc) în combaterea gândacilor şi a furnicilor. În această categorie sunt produse atât în formă concentrată, cât şi în formă gata preparată pentru folosire (spray, pulbere).

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here