Iarna și gerul pot afecta sănătatea animalelor! Iată câteva soluții de protecție

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Iarna și gerul pot afecta sănătatea animalelor. Tocmai de aceea este important să prevenim eventualele afecțiuni și să nu așteptăm până când animalul se îmbolnăvește. În sezonul rece, problemele pot apărea cel mai des, la nivelul căilor respiratorii, dar din fericire, specialiștii în medicină veterinară au găsit o soluție adecvată pentru sănătatea animalelor.

HERBA-TOP BRONCHO conține extracte de plante medicinale, cu proprietăţi expectorante, antiinflamatoare, antitusive, calmează tusea și curăță căile respiratorii, dizolvând mucusul. Acest produs este indicat ca și adjuvant în afectiuni respiratorii, în tratamentul faringitei, bronșitei acute și cronice, în traheo-bronșite acute, pneumonii acute și cronice.

Adjuvantul veterinar se administrează pe cale orală, diluat în apa de băut, timp de 5 – 7 zile, și este recomandat pentru cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, porumbei, iepuri sau câini.

Pe site-ul www.promedivet.ro puteți găsi mai multe produse din gama Herba Top Broncho, ce vin în sprijinul animalelor dumneavoastră.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Adjuvanții veterinari sunt realizați în România de către societatea Promedivet ce vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă largă de produse de uz veterinar, biocide, raticide, insecticide, acvaristică și adjuvanți. Avizate și notificate pe teritoriul întregii țări, produsele Promedivet sunt la dispoziția clienților prin distribuitorii societății, dar și online pe www.promedivet.ro

De mai bine de 15 ani, Promedivet este o companie producătoare, născută din pasiune pentru animale. Succesul de care se bucură compania Promedivet Sovata este datorat calității superioare a produselor pe care le aducem și le păstrăm în raport optim, calitate – preț, pentru clienți.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here