Bistrița-Năsăud: Ninge în Pasul Tihuța! Trafic îngreunat și copaci căzuți din cauza vântului

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Președintele CJSU, prefectul județului Ovidiu Frenț, a dispus măsuri în sensul ca toate efectivele Ministerului Afacerilor Interne disponibile (ISU, poliție și jandarmerie) să fie pregătite să intervină în orice moment în sprijinul cetățenilor.

De asemenea, s-au dispus măsuri ca împreună cu autoritățile competente (poliția rutieră, administratorii de drumuri), să se dispună la închiderea drumurilor publice (acolo unde se impune), iar autoritățile locale vizate să atenționeze populația pentru a evita deplasările pe acele drumuri.

În cazul în care vor exista situații în care sunt persoane blocate pe drumurile publice, mai ales în zonele înalte (muntoase), se va acționa cu maximă celeritate împreună cu autoritățile competente pentru deblocare și punerea acestora la adăpost în cel mai scurt timp.

S-a verificat starea DN 17 în zona Pasului Tihuta. În această zonă este viscol, dar se circulă in condiții bune, utilajele sunt pregătite să acționeze, s-a împrăștiat material antiderapant (sare) pentru a se evita formarea poleiului și s-au montat 2000 ml de parazăpezi.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Toate unitățile administrative teritoriale din județul Bistrița-Năsăud au fost avertizate că urmează o perioadă cu vreme severă.

Conform paginii de Facebook Jandarmeria Bistrița, jandarmii montani Rodna se afla la aceasta în patrulare in zona de competenta. La 2 km de Valea Mare spre Pasul Rotunda și Valea Mariilor din cauza vantului puternic, mai multi brazi au fost rupti si au cazut pe drum, ingreunand accesul autovehiculelor. Recomandam mare atentie tuturor celor care au drum prin zona indicata!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here