VIDEO Alba: Kilograme de droguri, descoperite de autorități în urma unor percheziții

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Alba  şi cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au confiscat 4.380 grame de cannabis, 211 grame de MDMA, 100 grame de cocaină, o pastilă LSD, precum și alte bunuri, iar patru persoane au fost conduse la audieri.

La data de 13 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia și cei de la Direcția Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba, au organizat o prindere in flagrant şi au efectuat patru percheziții la locuințele unor persoane din Drobeta Turnu – Severin, bănuite de trafic internațional de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaină și ecstasy).

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Mehedinţi și Hunedoara.

4 persoane sunt bănuite că ar fi primit, prin intermediul unei firme de curierat, un colet cu droguri de risc si mare risc, pe care ulterior, intenționau să le  valorifice unor consumatori din România.

În activităţile de cercetare poliţiştii au interceptat coletul care conținea cantitatea de 4380 de grame de cannabis, 211 grame de MDMA, 100 grame de cocaină, o pastilă de LSD, precum și alte bunuri. Valoarea pe piaţa neagră a acestor droguri depăşeşte 60.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate două autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, opt telefoane mobile, un cântar electronic ce prezintă urme de fragmente vegetale, șapte pliculețe cu cannabis, o cutie cu cannabis, două grindere, o cutie cu semințe cu cannabis si două tablete electronice.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, au fost conduşi la audieri, faţă de doi dintre aceştia fiind luată măsura reţinerii, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și droguri mare risc şi introducerea în ţară de droguri de risc, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here