Harghita: Trafic rutier și feroviar afectat în urma efectelor produse de vremea nefavorabilă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Vremea nefavorabilă a creat probleme în județul Harghita. Conform Centrulului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române circulaţia a fost întreruptă pe DN13, la ieşirea din Odorheiu Secuiesc către Miercurea-Ciuc (zona Satu Mare), din cauza unor copaci doborâţi de vânt pe partea carosabilă. Începând cu ora 12:50 traficul a fost reluat.

De asemenea, începând cu ora 13:50, în judeţul Harghita, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 400, la kilometrul feroviar 109+800, în apropierea staţiei Mădăraş-Ciuc. Din cauza unui copac care a căzut pe firul de contact, un tren de persoane a aşteptat remedierea avariei în staţia Siculeni.

Pentru intervalul 12 iulie, ora 12:00 – 13 iulie, ora 23:00, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la instabilitate atmosferică (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari/). Au fost emise şi atenţionări nowcasting pentru câteva judeţe (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting/). Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here