Percheziții în Sibiu și alte șase județe! Grupare specializată în trafic de persoane, destructurată

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În această dimineaţă, poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. descind la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializate pe trafic de persoane.

Până în acest moment, în urma perchezițiilor au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii Direcţiei de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., efectuează 23 de percheziții domiciliare în județele Dâmboviţa, Ilfov, Timiş, Sibiu, Vrancea, Argeş şi Vaslui.

Este vizată o grupare infracţională care ar fi acţionat pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Irlandei.

Din cercetări a reieşit că, membrii grupării ar fi recrutat tinere, majore și minore, pe care, prin ameninţări şi violenţe sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual. Sumele de bani obținute în urma activităților infracționale ar fi revenit bănuiților.

Până în acest moment, în urma perchezițiilor au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente.

46 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri.

La percheziții participă şi jandarmi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here