Covasna: Băut la volan și fără permis, urmărit de poliție pe străzile din Sfântu Gheorghe

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna informează că în cursul zilei de azi, 10 iulie a.c., polițiștii rutieri aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, au pornit în urmărirea unui conducător auto care nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de către aceștia. În timpul urmăririi, la intersecția cu sens giratoriu a străzilor Lunca Oltului și Lăcrămioarei, șoferul urmărit a pierdut controlul, iar automobilul, în care se mai aflau și alte două persoane, s-a răsturnat, acroșând ușor un autobuz care circula regulamentar.

Polițiștii i-au imobilizat imediat pe cei doi pasageri aflați în autoturism, iar ulterior, în mai puțin de 2 ore, a fost depistat și conducătorul auto care a fugit de la fața locului.

Din primele verificări s-a stabilit că șoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, nu avea permis de conducere și consumase alcool înainte de a se urca la volan – rezultatul testării cu etilotestul la momentul depistării acestuia a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acestui eveniment o persoană a fost rănită ușor, iar conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibației alcoolice. În cauză cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, pentru a se stabili cu exactitate situația de fapt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here