Reținuți pentru trafic cu minori

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Giurgiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu au efectuat 4 percheziții domiciliare, la persoane bănuite că ar fi exploatat sexual două minore./ 2 bărbați au fost reținuți pentru trafic de minori.

La data de 5 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de trafic de minori.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, precum și jandarmi.

Trei bărbați, de 52, 49 și 16 ani, toți din Vedea, județul Giurgiu, sunt bănuiți că, în perioada 2015-2017, ar fi racolat două minore, de 17 și 13 ani, pe care le-ar fi cazat și exploatat sexual, prin obligarea la practicarea prostituției, folosind acte de violenţă şi ameninţare.

Minorele ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale cu mai mulți clienți, banii sau bunurile rezultate în urma practicării prostituției, fiind însușite de către aceștia.

În cazul în care minorele refuzau să întrețină relații sexuale cu clienții, cei în cauză, cunoscuți ca persoane extrem de violente, ar fi supus minorele la violențe fizice și verbale de genul amenințărilor cu moartea, bătăi cu lanțul, cu biciul sau alte obiecte contondente.

10 persoane au fost conduse la audieri, iar în urma administrării probatoriului, doi bărbați au fost reținuți, urmând a fi prezentați Tribunalului Giurgiu, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here