CLUJ: De peste 18 ore pompierii încearcă stingerea incendiului de la rampa de gunoi temporară

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Trei echipaje cu autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca intervin de mai bine de 18 de ore pentru limitarea și stingerea unor focare de incendiu, ce au cuprins deșeurile din rampa de gunoi temporară din zona străzii Pata Rât, din municipiul Cluj-Napoca.

La apelul inițial au răspuns patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, încadrate cu 18 pompieri, ce au fost sprijiniți de utilaje și cisterne pentru transportul apei din cadrul operatorului economic.

Operațiunile de stingere au fost demarate în forța de la începutul intervenției, pentru a se opri propagarea incendiului pe toată suprafața deșeurilor din rampa de gunoi, ceea ce ar fi dus la prelungirea timpului de stingere și suplimentarea resurselor necesare, având în vedere cantitatea mare de deșeuri din rampă și diversitatea materialelor conținute.

S-a reușit limitarea extinderii flăcărilor în jurul orei 1.00, fiind folosite pentru stingere și tunurile de apă de pe două autospeciale.

Pentru stingerea în profunzime a focarelor rămase izolat în diferite puncte din masa de deșeuri, este necesară desfacerea stivelor de deșeuri cu utilajele din obiectiv și stingerea acestora individual, acțiune elaborioasă și solicitantă pentru toate forțele angrenate.

Cauza probabilă care a dus la producerea acestui incendiu este în curs de cercetare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here