Grupare infracțională specializată în trafic de persoane, destructurată

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și  procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au destructurat o grupare infracțională organizată specializată în trafic de persoane.  

La data de 29 iunie a.c, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, cu sprijinul I.P.J. Vrancea, au efectuat 3 percheziții, în județul Vrancea, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de persoane.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, 3 persoane, din județul Vrancea, ar fi  racolat mai multe tinere majore și minore, pe care, sub pretextul relațiilor de prietenie și a situației materiale precare pe care o aveau, le-ar fi obligat prin constrângere să se prostitueze în folosul lor.

În urma perchezițiilor domiciliare, zece persoane au fost conduse cu mandat de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru cercetări.

Ca urmare a administrării probatoriului, două persoane au fost reținute și ulterior arestate preventiv, pentru 30 de zile, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here