Peste 2.8 kg marijuana ascunse în portbagajul unui autoturism

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat,  formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a descoperit 2,81 kg marijuana, ascunse într-un spațiu special amenajat în portbagajul unui autoturism condus de un cetățean bulgar.

În data de 24.06.2017, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul bulgar Atanas S., în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Acționând în baza unei analize de risc, echipa comuna de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului.

Astfel, polițiștii de frontieră au observat în portbagajul mașinii un loc special amenajat, confecționat prin modificarea structurii caroseriei autoturismului, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul autorităților vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport să fie scanat cu ajutorul aparaturii Roentgen.

În urma scanării, în spațiul special amenajat din portbagaj au fost descoperite patru colete, ce conțineau cantitatea totală de 2,81 kg marijuana.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cazul a fost preluat de către Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-peste-28-kg-marijuana-ascunse-in-portbagajul-unui-autoturism-descoperite-la-punctul-de-trecere-a-frontierei-calafat-9642.html

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here