Brașoveanca Claudia Șuteu a lansat un nou videoclip în colaborare cu Randi și Famous Production

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Brașoveanca Claudia Șuteu a lansat o nouă melodie și un videoclip realizat exclusiv în colaborare cu Randi, la Famous Production. În numai trei zile, clipul a strâns aproape 160.000 de vizualizări, însă are toate șansele să devină unul dintre hiturile verii.

”Asta e piesa pe care vom dansa toată vara: ‘JOS, JOS’. Avem o nouă colegă în echipă, CLAUDIA, căreia îi urez bun-venit în gașcă #famous#JosJos este compusă de Claudia și este o piesă care mi-a plăcut de la primul play. Dă-i și tu play și spune-mi cum ți se pare.” A declarat Randi pe pagina sa oficială de Facebook

Recent, tânăra artistă a început o colaborare cu casa de producție condusă de Randi, Famous Production, la București, iar pe data de 22 iunie a lansat videoclipul piesei ”Jos Jos”, realizat împreună cu ei.

”Jos, jos! Mulțumesc mult echipei de la Famous Production! Sunt foarte fericită să lansez prima mea piesă, alături de oamenii frumoși și pasionați care au crezut în mine! Vă îmbrățișez!” A spus artista într-o postare pe pagina sa de Facebook

Claudiei Șuteu este o tânără în vârstă de 26 de ani, din Brașov, talentată la muzică. Nu vorbim despre un talent oarecare ci chiar despre o voce incontestabilă, de neconfundat. Părinții ei sunt ingineri însă talentul ar putea veni de la stră-străbunicii ei care ar fi fost preoți. La vârsta de 5 ani a primit o orgă, iar de atunci nu s-a mai putut lăsa de muzică. A început cu muzică clasică și a continuat cu studii în domeniu.

Poate ați mai auzit de Claudia Șuteu, iar dacă acest lucru s-a întâmplat, atunci trebuie să știți că această tânără a luptat singură pentru performanțele ei. Se manageriază singură, își compune și produce melodiile, este producător și editor video, iar proiectele pe care le-a realizat până acum s-au bucurat de un real succes, în special în mediul online. Îi place să fie independentă și câștigă de pe urma muncii sale.

Poți urmări și tu piesa chiar aici:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here