Brașov: Împreună putem să o ajutăm pe Roxana! Suferă de o boală rară

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Roxana Muntean este din Codlea, are 25 de ani, și suferă de o boală foarte grea, endometrioză. Acum este în Franța acolo unde va sufei două operații chirurgicale dificile. După trei luni de la operațiile de acolo va mai avea nevoie de încă o intervenție chirurgicală. În România nu poate fi operată.

Împreună putem să o ajutăm! Are nevoie de aproximativ 7.000 de Euro. Donații pot fi făcute în contul: RO28BACX0000000987845000

Citește povestea ei… Roxana Muntean: ”Trebuie să fac o operație deosebit de gravă, chiar medicul care mă operează mi-a spus că situația mea e catastrofică și trebuie să mă operez cât de curând posibil. Am multiple focare tumetriozice, aderențe, noduli recto-vaginali, o să am nevoie de rezecție de rect, de 10 cm din colon, amputație de vagin și scoaterea unui rinichi, din păcate. Asta mi-a spus acum câteva zile. Că sunt aproape siguri că mi-am pierdut deja rinichiul. Iar asta înseamnă că după prima operație, la scurt timp mă transferă în alt spital unde îmi vor scoate rinichiul.

Din păcate și costurile intervenției se ridică, mai mult decât m-am așteptat, dar sper că voi reuși cu ajutorul oamenilor. Până acum am ajuns abia la 3.000 de euro. Costurile se ridică la aproximativ 7.000 de euro, asta dacă nu vor exista complicații după operații. Am dureri zilnice, nu pot să fac prea multe. Este o boală rară.”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here