Brașov: A fost găsită și cea de-a doua persoană dispărută în râul Olt

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, a fost găsită și cea de-a doua persoană dispărută sâmbătă (10 iunie a.c.) în râul Olt. Corpul bărbatului în vârstă de 35 de ani a fost descoperit la 2 km în aval de Rotbav, județul Brașov, mai exact în zona podului de la Măieruș.

În cursul zilei de ieri a fost găsit și trupul victimei în vârstă de 27 de ani. Acesta a fost descoperit în zona podului din localitatea Araci.

Vă reamintim, că sâmbătă (10 iunie a.c), în jurul orei 20:30, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța faptul că pe râul Olt, între Hărman și Sânpetru, se află o barcă goală, iar în zonă au fost auzite strigăte de ajutor!

Un echipaj de pompieri, dotat cu barcă penumatică, s-a deplasat la fața locului, iar căutările au început imediat. Specialiștii spun că zona unde a fost găsită barca sunt curenți foarte puternici.

Din primele informații, primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, se pare că este vorba de dispariția a doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 35 de ani.

Căutările au fost reluate în fiecare zi, cu ajutorul unui scafandru. Echipajului de la ISU Brașov li s-au alăturat și două echipaje cu scafandri de la ISU Mureș și ISU București – Ilfov pentru căutarea celor două persoane dispărute.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here